Hoppa över till innehåll
Just nu lite längre leveranstider • Frakt 65:- • Fri frakt från 499:-
Leverans 1-4 dagar • Frakt 59:- • Fri frakt från 499:-
10 tips på hur du gör din vardag lite härligare!

10 tips på hur du gör din vardag lite härligare!

Att vakna och må bra är inte självklart. Många lever efter mottot att ...till helgen ska jag... till helgen blir det bra... osv. Tyvärr består helgen oftast bara av 2 dagar och vardagen 5.

Gör varje dag lite härligare, skönare och framförallt lugnare. Lev i nuet. Låt mindfullness finnas med i din agenda. Här har vi lite tips på hur du kan göra din vardag till den dag du längtar efter.

1, Vi börjar med citat från Dalai Lama:
"Det finns bara två dagar på året som du inte kan göra något åt. Den ena kallas gårdagen och den andra morgondagenIdag är den enda dagen du kan leva, älska, tro och göra något åt"


2, Börja dagen med att känna in din dagsform. Var nöjd med din känsla.

3, Älta inte det du inte kan påverka. Tanken är oftast den som förstör vardagen. Se livet från den ljusa sidan. Det löser sig!

4, Njut av dig själv, ditt egna sällskap. Ibland behöver vi vara själva i nuet och stanna upp för att hitta en balans i vardagen.

5, Ta tid till att få luft, all tid varje dag är bra. 10 min, 30 min, 60 min - inget är sämre utan allt är bra och skapas utifrån dina egna förutsättningar i vardagen. Varje dag ges nya förutsättningar för träning och frisk luft.

6, Ät hälsosam mat och drick en god jucie eller smoothie. Det skapar hälsa och kraft i vardagen.

7, Ring en vän, familjemedlem eller din partner, berätta hur mycket hen betyder för dig. Att ge kärlek skapar också kärlek hos dig själv.

8, Tänk positivt! Stoppa ner negativa tankar i en burk, skriv ner dem och släng lappen. 

9, Skippa sociala medier för en stund. Pussla, baka, sjung, spela musik och dansa. Fyll på med livet som finns runtomkring dig - inte det som visas i din mobil eller dator.
 
10, Var nöjd med vardagen. Den kommer igen och du sitter på möjligheterna att göra den till vad det blir. Kom ihåg! The magic is in you!

Föregående artikel B-vitamin mot trötthet och utmattning?
Nästa artikel Kokosolja - ett måste