Hoppa över till innehåll
Leveranstid 1-3 dagar • Frakt 65:- • Fri frakt från 499:-
Leverans 1-4 dagar • Frakt 59:- • Fri frakt från 499:-

Betalning

Betala enkelt, snabbt och säkert med Klarna checkout.

Klarna Checkout är en betallösning från Klarna AB. Vi har valt Klarna för att det är smooth, det blir enkelt för dig som kund när du handlar hos oss. Tryggt och säkert oavsett vad du handlar. All din information är också extremt säker hos Klarna och det är tack vare Klarnas Köparskydd.

För att Klarna skall kunna identifiera dig fyller du i t ex din mail och postnummer eller ditt personnummer. Om Klarna tar en kreditupplysning kan det inte ses av någon annan som begär en kreditupplysning om dig och det påverkar inte din kreditvärdighet. Klarna skickar även en kopia på kreditupplysningen per post till dig.Mer information och fullständiga villkor hittar du på Klarnas hemsida, www.klarna.se.Enkelt & smidigt, säkert & tryggt - precis som vi vill har det.


Klarna Faktura 
Klarna Faktura

När du väljer Klarna Faktura ska betalning ska göras inom 14 dagar till Nordea på det konto som står på fakturan. Fakturan skickas med e-post när din order har lämnat vårt lager. Du behöver inte betala ditt köp innan du har tagit emot ditt paket. Du kan alltid logga in på Klarna och hämta dina pågående fakturor/köp. För att beställa mot faktura måste du uppge ditt fullständiga personnummer.

Om du inte önskar uppge ditt personnummer eller om Klarna ger avslag så har du möjlighet att välja något av de andra betalsätten som syns i kassan. Leverans mot faktura sker bara till den adress där du är folkbokförd. Om betalning uteblir debiteras påminnelseavgift, för närvarande 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.

 

Hur använder jag en rabattkod?

Lägg de varor du önskar köpa i varukorgen. Använd sedan din rabattkod i kassan. Det är inte möjligt att kombinera rabattkoder med andra rabatter eller flera rabattkoder vid samma tillfälle. Tänk på att skriva stora (versala) bokstäver när det är angivet i din rabattkod.