Hoppa över till innehåll
Leveranstid 1-3 dagar • Frakt 65:- • Fri frakt från 499:-
Leverans 1-4 dagar • Frakt 59:- • Fri frakt från 499:-

Dina personuppgifter

Dina Personuppgifter

Pluskost följer reglerna i Dataskyddsförordningen (2016/679). De personuppgifter som du uppger vid beställning registreras i våra system för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Dina personuppgifter skyddas av Pluskost och delas enbart med tredje part om det är nödvändigt för att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande gentemot dig, t ex distributörer för leverans eller system för betalning. Vi dokumenterar eventuell kommunikation via mail för att kunna ge dig den service du kan förvänta dig av oss. 

Vi samlar också viss information om hur du använder vår webshop, t ex vilken webbläsare du använder, från vilken stad du besöker oss samt hur du navigerar på sidan, samt information om dig som besökare, så som t ex ålder, kön och vilken typ av enhet du besöker vår webshop ifrån. Den här informationen kan vi använda för att förbättra vår hemsida, vår produkt och vår service. Vi sparar dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för oss för att fullfölja vårt åtagande gentemot dig, men aldrig längre än ett år efter att vår relation till dig upphört. 

Du har rätt till att en gång om året, kostnadsfritt och på förfrågan, få information om vilka personuppgifter vi har om dig och hur dessa används. I händelse att de personuppgifter vi har om dig är felaktiga har du rätt att få uppgifterna i fråga rättade eller raderade. Kontakta kundservice@pluskost.se för att få tillgång till denna information.