Hoppa över till innehåll
Just nu lite längre leveranstider • Frakt 65:- • Fri frakt från 499:-
Leverans 1-4 dagar • Frakt 59:- • Fri frakt från 499:-

Köpvillkor & frakt

Välkommen till Pluskost!

En webbshop där hälsa och välbefinnande står i fokus. Här vill vi hjälpa dig att hitta en balans i vardagen med kosttillskott, utvalda träningstillskott, råd & tips samt produkter för en hållbar miljö. Vi strävar att bli din plattform som har det bästa produkterna till bra pris och allt packas och skickas med mycket glädje och värme. Hos måste du vara över 18 år eller ha målsmans tillstånd för att handla. Avtal om köp inträffar när vi har skickat en orderbekräftelse till den e-postadress du angivit i kassan. Kontrollera alltid din orderbekräftelse så att din beställning stämmer.

När du gör en beställning i kassan kan du registrera dig för vårt nyhetsbrev med att ange din mailadress. Du kan alltid avsluta prenumerationen. Våra priser är inklusive moms och fraktfritt på alla ordrar över 499:-, om du bor i Sverige. 

Vi hoppas att du hittar det du söker och behöver. Kontakta kundservice om du har frågor om sortiment, användning eller kanske ett råd i ditt val av produkt. Mail till kundservice(a)pluskost.se

När din order är packad och skickad tar det normalt 1-2 vardagar för PostNord att leverera det. Du får en avisering via sms eller mail när ditt paket finns att hämta. Leveransförseningar kan förekomma och vi kan inte lämna någon garanti för leveranstiden. 

Vi debiterar en avgift om 200 kr för beställningar som inte hämtas ut från det postombud dit beställningen skickats.

Vi hoppas att du blir en nöjd kund hos oss. Dela gärna på sociala medier eller lämna recensioner här på Pluskost. Vi värdesätter det verkligen. Tack för att du investerar i dig själv, din hälsa och ditt välmående.