Hoppa över till innehåll
Leverans 1-3 dagar • Frakt 59:- • Fri frakt från 499:-
Leverans 1-3 dagar • Frakt 59:- • Fri frakt från 499:-

Leverans

Vi levererar med PostNord till hela Sverige.

En orderbekräftelse skickas ut inom 48 timmar efter köptillfället och från det datumet börjar leveranstiden räknas.

Vi skickar med 
PostNord och fraktkostnad är 59:-, fraktfritt över 499:-

När ditt paket skickats tar det normalt 1-2 vardagar för PostNord att leverera det. Adresser på Gotland och i Norrland har normalt något längre leveranstid. Leveransförseningar kan förekomma och vi kan inte lämna någon garanti för leveranstiden. Om Pluskost inte kan åtgärda felet inom skälig tid och leveranstid är av väsentlig betydelse, har du som konsument rätt att häva köpet.

Din beställning skickas antingen som Varubrev eller MyPack Collect, där varubrev har en begränsas spårbarhet. Om vi bedömer att din beställning får plats i brevlådan skickas den som varubrev. 

När du slutfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress som du anger vid köpet. När ditt paket sedan är klart att lämna vårt lager skickar vi en leveransbekräftelse med spårningslänk och ditt kollinummer. När du klickar på spårningslänken kommer du till PostNords tjänst för att spåra var ditt paket är. För att hämta ut ditt paket behöver du giltig legitimation och det kolliid / löpnr som du får via SMS.

Vi debiterar en avgift om 200 kr för beställningar som inte hämtas ut från det postombud dit beställningen skickats, samt förbehåller oss rätten att makulera dessa. Avgiften avser kostnader för returfrakt, hantering och administration.